Tuesday, August 26, 2008

Aku kat Bangaluru International Airport....

salam ukhwah...
aku skang ni kt Bangaluru International Airport... airport baru.gaya mcm KLIA tapi still xle nk lawan la.dengar cite bnyak yg kene baya.ntah la tempe nih..
waaa... xsabar nk naik flight balik msia mlm nih.insyaALLAH sok pagi sampi la.dapat la makan nasik lemak ibu masak.hohohohoho.kitorg smpi cni tghari td.ade 10 org 4 laki 6 gadis.sampi cni tghari td kul 11 lbih.. flight mlm ni plak kul 1250.bapak la lama nk kene tunggu kt cni.klo nk kuar kang kene baya plak klo nk masuk balik.cmni la hidup kt india ngn tempe2 nih.. tempe.. what u expect??? hahahahaha.. tunggu kt cni mmg tahap bapak bosan la.td sampi cni ok lagi.main magic2,jalan2,mkn2.. skang ni da mati akal xtau nk watpe.dah tu nak kene tunggu smpai mlm ni plak tuh.sekali rupenye kt cni de wireless free.kira ok la.sementara aku tengok2 apa yg jadi kt P44 Permatang Pauh saje la gatal2 tulis kt cni.adakah calon PKR yg di agung2 kn tu berjaya mengekal kan kerusi yg di pegang selama lebih sepuluh tahun??? dan berjayakah pihak kerajaan merampas kerusi tuh??? ntah la.. malas aku nk komen banyak.. klo kite bukak berita kite le tau pe yg sbnanrnye n cmner keadaan tuh...

Bercerita tentang aktiviti budak3 kt cni.paiz bersama PSP die main game je la.. amad??? hahahaha ntah la.. x tetap.. perut asik lapa jer.. kimi plak x abis2 ngn bola die.. eva masih lagi membaca yg jd die punye hobby.patutla die excellent.adik plak tgk movie..kira ok la.. 1 movie le amik masa dlm 2 jam.kakak plak tdo jerh.hahahahhaa.. jgn mara kak... damia asik ngn paper die je.main tulis2 ape ntah.hani ngn si fatin ni plak gaya merempat je duk kt tepi tong sampah.. bukan wtpe.. tgk movie.. hahahahaha.. mcm2 la diorg nih..

ok la... mals plak aku ni tulis pnjg2... mudahan segala urusan kitorg lancar dan selamat dalam perjalanan.dan muadahan urusan di permatang pauh juga lancar.moga ALLAH tunjukkan kebenaran n menghapuskan kebatilan...
moga sume ni dapat mmbawa 1 perubahan untuk rakyat Malaysia...
amin...



pic ala2 'gadis' di toilet..



amad yg 'mati' kebosanan..



paiz ngn kimi..



eva adik dan kakak yg zzZZzzZZ...



hani n fatin yg merempat...



aku yg best... =p



Chak de!!!

3 comments:

... said...

best siot puasa msia..lol

krel_themagnificent said...

tau pon ko wak... haa!!! g la blaja jauh2 lagi.. lol

lingghezhi said...

yo krel!